Haussa ohjelmistosuunnittelija

Haluaisitko olla vaikuttamassa työlläsi satojen isännöintitoimistojen ja lähes miljoonan suomalaisen arkeen? Miltä kuulostaisi juuri sopivankokoinen työyhteisö vahvassa ja vakaan toimialan ohjelmistoyrityksessä, jossa pääset laajasti vaikuttamaan teknisiin ratkaisuihin, kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja kädenjäljelläsi on aidosti merkitys kokonaisen toimialan tekemiseen?


Tietoaika Oy:n Domus-isännöintijärjestelmää käyttää n. kolmannes kaikista suomalaisista isännöintialan yrityksistä. Joukkueemme koostuu nyt 14 osaajasta ja uusien palveluratkaisujen myötä liiketoimintamme on vahvassa kasvussa.


Sen vuoksi etsimme nyt tiimiimme lisää ohjelmistokehittäjää, jolla on modernit ohjelmistokehitys-työvälineet jo hallussa. Valittu osaaja työllistyy yrityksessämme ensisijaisesti toimipisteellemme Turkuun, mutta luonnollisesti myös etätyö on mahdollista.


Tehtävässä tulet toimimaan osana ohjelmistokehitystiimiä työskennellen erilaisissa tuotekehitysprojekteissa. Tiimissämme pääset kehittämään osaamistasi uusimmilla työvälineillä sekä kehityssuuntauksilla, mm.

  • Azure Cloud Services
  • Docker
  • Kubernetes
  • mikropalveluarkkitehtuurit

Hakijan soveltuvuudesta riippuen tehtävät voivat sisältää kaikkea suunnitteluun osallistumisesta aina järjestelmäkehitykseen sekä käyttöliittymän suunnitteluun asti. Pilvipalvelut sekä mobiilikäyttöympäristö ovat keskeisessä osassa uusia palveluja kehitettäessä.

Hakijalta toivomme:

  • Aiempaa taustaa skaalautuvien web-applikaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä palvelin- että käyttöliittymäympäristössä.
  • Ideaalitapauksessa taustasi olisivat .NET (Core) sekä Angular -sovelluksissa.
  • Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus mobiilisovelluksista (Ios, Android).


Tiettyjen kielien osaamisen sijaan etsimme kuitenkin ennen kaikkea osaavaa ja kehittyvää tekijää hienon joukkueemme jäseneksi.

Tarjoamme siis erinomaisen työyhteisön vahvassa ohjelmistoalan yrityksessä, merkittävät vaikuttamisen ja kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Meillä kaverista pidetään huolta kaikkina aikoina. Töitä tehdään kovasti, mutta aina pilke silmäkulmassa.


Huoneistotieto.fi-palveluumme pääset tutustumaan tästä linkistä: https://vimeo.com/411038013

Tietoaika Oy on osa uutta pohjoismaista Confirma Software -ohjelmistokonsernia. Jokainen konsernin 13 yrityksestä operoi omana itsenäisenä yksikkönään, mutta konserni tarjoaa osaajilleen suuren pohjoismaisen yhteisön tuen ja runsaasti yhteistyömahdollisuuksia. 

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat kuulla lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Vilokki (jani.vilokki(at)tietoaika.fi, 0207 343 716). Hakemukset 17.12.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset(at)tietoaika.fi. 

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä