Domuksen työkaluilla tehoa tilinpäätöskauteen

Uusi vuosi 2022 on lähtenyt käyntiin ja tilinpäätöskauden työt ovat jo täydessä vauhdissa. Olemme tehneet Domukseen useita työkaluja helpottamaan arkea ja tehostamaan ajankäyttöä kevään kokouskiireessä. Ovathan nämä myös teillä käytössä?

  • Kokouskutsujen ja muiden viestien lähetys nopeasti ja edullisesti Domus Portaalin viestintää käyttäen. Aikasäästön lisäksi voi olla luvassa myös merkittävää kustannussäästöä, sillä postituspalvelumme on hinnoittelu erittäin asiakasystävällisesti.
  • Domus Portaalissa hoidat yhtiökokouksen äänestyksen ja ääniluettelon laadinnan. Osakkaat, huoneistot ja äänimäärät löytyvät valmiina palvelusta, joten käyttöönotto on helppoa. Äänestystilanteissa osakkaat voivat halutessaan antaa äänensä huoneistotieto.fi-sovelluksessa, joten työkalu on hyvä apu etenkin etä- ja hybridikokouksissa.
  • Voit lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi lyhimmillään kolmella klikkauksella. Ei enää asiakirjojen siirtelyä paikasta toiseen eikä allekirjoitusten vahtimista! 
  • Tiliportaali.fi:tä käyttämällä mahdollistat täysin sähköisesti tehdyn tilintarkastuksen ilman mappien tai käyttäjätunnusten toimittamista. Helppokäyttöinen palvelu tuo apua niin isännöitsijätoimiston arkeen kuin tilintarkastajan työhönkin, sillä suuri osa tilintarkastajan tarvitsemista dokumenteista ja talousraporteista löytyvät tiliportaalista muun työn sivutuotteena. Palvelun avulla tarkastaminen on ajasta ja paikasta riippumatonta.
  • Yhtiökokouksen jälkeen voit lisätä yhtiökokouspöytäkirjan huoneistotieto.fi-palveluun, josta asiakkaat voivat lukea sen vaikka mobiilisovelluksessa. Jos haluat lähettää yhtiökokoustiedotteen, se käy helposti Domus Portaalin viestinnän avulla. Ja toki voit lähettää tiedotteen myös uusien vastikelaskujen mukana.
  • Domus-isännöintijärjestelmästä voit lähettää e-laskujen lisäksi myös paperilaskut asiakkaille ilman, että tulostat ja kuoritat niitä itse. Mukaan voit tarvittaessa lisätä myös liitteitä, kuten vaikkapa yhtiökokoustiedotteen.

Kysy lisää palveluistamme!

myynti(at)tietoaika.fi

0207 343 711

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä