Ajankohtaista

Osakeluetteloiden siirto Huoneistotietojärjestelmään

Osakeluetteloiden siirto Maanmittauslaitoksen (MML) Huoneistotietojärjestelmään käy kätevästi Domuksen osakeluetteloiden siirtotoiminnon avulla.

Lue lisää

Pian nähdään Isännöintipäivillä Jyväskylässä!

Isännöintipäivät lähestyvät kovaa vauhtia ja tuttuun tapaan olemme mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.–22.9.2022.

Lue lisää

Luo selkeitä asiakirjoja uudella Raporttieditorilla suoraan Domus Portaalissa

Domus Portaalin uusi Raporttieditori tehostaa tilinpäätösraporttien laatimista. Erillisen tekstinkäsittelyohjelman sijaan voit nyt muotoilla toimintakertomuksen alusta loppuun Domuksen omalla editorilla. Käytä ohjelman tarjoamia valmiita pohjia tai luo oma mallipohjasi.

Lue lisää

Iloista vappua!

Domuksen väki toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen iloista ja aurinkoista vappua!

Lue lisää

Tervetuloa osastollemme Taloyhtiö 2022 -tapahtumaan!

Olemme mukana Taloyhtiö 2022 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksen Siivessä tiistaina 26.4.2022 klo 9 alkaen esittelemässä Huoneistotieto.fi-palvelua taloyhtiöväelle. Löydät meidät osastolta nro 33!

Lue lisää

Haussa Team Lead tuotekehitykseemme

Haluaisitko olla vaikuttamassa työlläsi satojen isännöintitoimistojen ja lähes miljoonan suomalaisen arkeen? Toimintamme nyt kasvaessa etsimme Team Leadia luotsaamaan tuotekehityksemme tekemistä ja osaltaan mahdollistamaan huikeiden tuotekehitysammattilaistemme tehokkaan työskentelyn.

Lue lisää

Domuksen työkaluilla tehoa tilinpäätöskauteen

Uusi vuosi 2022 on lähtenyt käyntiin ja tilinpäätöskauden työt ovat jo täydessä vauhdissa. Olemme tehneet Domukseen useita työkaluja helpottamaan arkea ja tehostamaan ajankäyttöä kevään kokouskiireessä. Nyt on oikea aika tarkistaa, että työvälineet ovat ajan tasalla!

Lue lisää

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi lähestyy loppuaan, ja on jälleen aika kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Takana on vauhdikas vuosi, saimme uusia tekijöitä taitavaan joukkoomme ja sitä myötä lisää vauhtia Domuksen kehitykseen. Nyt kuitenkin rauhoitumme hetkeksi joulun viettoon, mutta sen jälkeen onkin pian taas uutta luvassa. Iloista joulua kaikille ja onnea uuteen vuoteen toivottaa koko Domuksen joukkue!

Lue lisää

Haussa ohjelmistosuunnittelija

Haluaisitko olla vaikuttamassa työlläsi satojen isännöintitoimistojen ja lähes miljoonan suomalaisen arkeen? Miltä kuulostaisi juuri sopivankokoinen työyhteisö vahvassa ja vakaan toimialan ohjelmistoyrityksessä, jossa pääset laajasti vaikuttamaan teknisiin ratkaisuihin, kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja kädenjäljelläsi on aidosti merkitys kokonaisen toimialan tekemiseen?

Lue lisää

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä