Ajankohtaista

Ilmoitukset lisätty huoneistotieto.fi:hin ja Domus Portaaliin

Huoneistotieto.fi:hin on lisätty ilmoitustoiminnot, joiden avulla palvelussa voi tehdä esimerkiksi mittarilukema- ja remontti-ilmoitukset. Tehdyt ilmoitukset käsitellään Domus Portaalissa, ja uuden toiminnon avulla voidaan myös helposti tehdä asiakkaalle lisätietopyyntöjä. Asiakas puolestaan saa automaattisesti sähköpostiinsa tiedon ilmoituksen käsittelyn tilasta.

Lue lisää

Domus Webinaari 9.12.2021

Vuoden viimeinen Domus Webinaari järjestetään joulukuun 9. päivänä. Webinaarissa käydään läpi Domus Portaalin uutuudet ja vesilaskutukseen liittyvät tehostamismahdollisuudet ohjelmassa. Lisäksi kuullaan huoneistotietojärjestelmän viimeisimmät kuulumiset. Webinaarissa mukana myös Markus Tast (MML).

Lue lisää

Isännöintipäivät 10.-11.11.2021 Turussa

Domus oli isosti esillä Isännöintipäivillä, jotka järjestettiin tällä kertaa kotikaupungissamme Turussa. Osastolla kävi mukavasti väkeä vaihtamassa kanssamme ajatuksia ja kuulemassa uusista toiminnoista. Toivottavasti tapaamme myös ensi vuonna Isännöintipäivillä Jyväskylässä! 

Lue lisää

Huoneistotieto.fi esillä Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä 26.10.2021

Olemme mukana Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä 26.10.2021 esittelemässä Huoneistotieto.fi-palvelua taloyhtiöväelle.

Lue lisää

Domus Webinaari 24.8.2021

Kesäkuun alussa järjestämämme webinaari keräsi yli 200 kuulijaa linjoille, kiitos kaikille osallistuneille! Seuraavassa webinaarissa esittelemme Domuksen uusia ominaisuuksia sekä kokoustyökalua. Ilmoittautumislinkin löydät intranetistä ja kesäkuun uutiskirjeestä, ja se lähetetään myös erikseen asiakkaillemme elokuun aikana.

Lue lisää

Tietoajan joukkueen kesäpäivä saaristossa

Vietimme viime viikolla yhteistä päivää saaristossa ulkoillen ja auringon paisteesta nauttien. Tietoaika Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Peltonen jatkaa edelleen yrityksen palveluksessa, mutta jatkossa osa-aikaisena asiantuntijan roolissa. Halusimme porukalla kunnioittaa ja juhlistaa Juhan merkittävää työ- ja yrittäjäuraa.

Lue lisää

Safetum ja Tietoaika yhteistyöhön

Safetum Oy ja Tietoaika Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaikille huoneistotieto.fi-palvelua käyttäville taloyhtiöille suoran linkityksen palvelusta Safetumin paloturvallisuuden riskihavaintoihin, pelastussuunnitelmiin ja paloteknisten laitteiden huoltoihin.

Lue lisää

Domus Webinaari 1.6.2021

Domus Webinaarissa lähes 200 osallistujaa, seuraava webinaari pidetään 24.8.2021. Tule mukaan!

Lue lisää

Kaksi uutta tehtävää avattu haettavaksi

Kasvumme ja yrityskaupan johdosta haemme kahta uutta henkilöä vahvistamaan organisaatiotamme. Tuotekehitykseen haemme ohjelmistosuunnittelijaa ja asiakaspalveluun ohjelmistotukihenkilöä. Valintaprosessi on nyt käynnissä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä